Resum del #PressupostJoveCanet 2019

A l’assemblea del #PressupostJoveCanet del 2019 es va prioritzar només 4 propostes, que eren les que podien desenvolupar-se amb els 6.000 € previstos per aquella edició. No obstant això, i atès l’interès de les altres propostes més votades per les joves assistents a l’assembla, des de Joventut i amb la col·laboració de les joves proposant s’han tirat endavant 4 propostes més. En total, s’han desenvolupat 8 iniciatives a llarg del 2019.

Aquí en teniu un resum:

? Torneig de billar: La proposta va ser liderada per En Tarik i va tenir lloc al març a La Masoveria. Durant una setmana es va poder gaudir d’un billar lliurement i el cap de setmana es fer el torneig

? Green walkers: el dia 11 de maig coincidint amb la campanya europea Let's Clean Up Europe! es va organitzar una recollida de deixalles i residus a la població. La jornada, organitzada per la Lídia i David, va reunir a una 60 de persones.

? Punt lila: l’Ari va proposa fer un Punt Lila en alguna festa del poble. Finalment el projecte es va concretar al juny en el Punt Lila de les Barraques gràcies a la feina de l’Ari i les resta de voluntàries que s'hi van sumar!!

? Torneig de futbol 12-16: la proposta d’en Kevin i en Moha era la de fer un torneig de futbol per a joves de 12 a 16 anys. Enguany el torneig es va poder fer el camp de futbol a finals de juny.

? Canet Battles: finalment la proposta del, Franco, que va tenir lloc el dia 21 de juny al Passeig, es va concretar en un micro obert perquè els i les joves que volguessin poguessin rapejar i en el concert de la Santa Salut. Tot un èxit de públic i participació

? Taller de softcombat: la proposta de l’Erik finalment es concreta amb un taller de fabricació d’armes per poder practicar aquesta modalitat de jocs de rol en viu que s’anomena Softcombat. El taller va tenir lloc el dissabte 16 de novembre a La Masoveria.

?Solidaritza’t: la Lídia i l’Elena van proposar fer una gala per sensibilitzar de les problemàtiques que pateixen alguns infants, com poden ser les dificultat en l’accés a l’educació o la malnutrició. L’esdeveniment va tenir lloc el dia 22 de novembre a l’envelat.

?Projecte Jove Emprenedor: En Jandro va presentar una proposta per poder treballar l’emprenedoria social entre els i les joves de Canet. Creant aliances amb l’Ateneu Cooperatiu del Maresme el 25 d’abril va haver-hi una trobada, un coopcofee, el dia 12 de desembre es va tractar l’habitatge cooperatiu i el dia 21 de desembre un vermut amb diferents experiències cooperatives.

Vídeo resum de les propostes: http://bit.ly/resumPJC19

 

  • Visites: 1566

La Masoveria - Recinte de Vil·la Flora
Riera Gavarra, s/n 08360 - Canet de Mar
Tel. 93 795 46 25 / 722 64 25 78
Horari d'obertura: de dimarts a dissabte de 17h a 20h
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntament de Canet de Mar

Amb el support de:

 

Copyright@2021