Nou horari de La Masoveria

Des de finals d'octubre s’ha incorporat a l’equip de joventut, la Cristina, gràcies a una subvenció del programa de Garantia Juvenil per promoure la contractació de joves amb estudis superiors. Ella, se suma a en Manel, el dinamitzador juvenil que s’ha incorporat a mitjans de setembre a través de l’empresa TACC

Gràcies a aquests dos nous fitxatges, La Masoveria torna a estar oberta de dimarts a dissabte de 16.30h a 19.30h. Els dimarts i dimecres destinem l’espai exclusivament com a aula d’estudi donant suport als alumnes que venen i necessiten una mica d’acompanyament a l’hora de fer els deures i treballs de l’insti. Aquest espai també és ideal per a fer treballs en grup. Els dijous també es realitza l’aula d’estudi però també oferim un espai més lúdic. Divendres i dissabte fem servir l’espai exclusivament com a punt de trobada i de lleure, jugant a jocs de taula, a la Play Station, al futbolí i tennis taula o realitzant les activitats proposades per les dinamitzadores. A més a més, amb la Cristina i en Ferran tenim presència quinzenal a les hores del pati dels dos centres de secundària públics, aportant dinamitzant informació que pugui ser d’interès dels joves i copsar les seves inquietuds i necessitats.

Gràcies el suport de l’equip de dinamitzadors també aconseguim estar més present a les xarxes social. Actualment les nostres xarxes són:

 

Canet Jove - La Masoveria

 

www.canetjove.cat

 

Canet Jove - OCUPACIÓ, FORMACIÓ i GARANTIA JUVENIL

 

662655130

 

@CanetJove

  @canetjove

 

  • Visites: 1098

La Masoveria - Recinte de Vil·la Flora
Riera Gavarra, s/n 08360 - Canet de Mar
Tel. 93 795 46 25 / 722 64 25 78
Horari d'obertura: de dimarts a divendres de 17h a 20h
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntament de Canet de Mar

Amb el support de:

 

Copyright@2021