Activitats desembre de 2013

A continuació fem un resum de les activitats organitzades aquest mes de desembre per la regidoria de Joventut:

Ja n’hi ha prou...!

A principis de mes, el passat 4 de desembre, es va organitzar a l’envelat de Vil·la Flora la ja tradicional obra de teatre Ja n’hi ha prou...! adreçada als alumnes de 2on d’ESO de l’IES Lluís Domènech i Montaner i el Col·legi Yglesias.

L’obra, realitzada per la companyia Teatracció, treballa la prevenció de la violència en l’àmbit dels joves i adolescents partint de la representació de diferents situacions.

Donat que un dels aspectes clau de l’activitat és el debat que es genera al finalitzar l’espectacle entre els actors i l’alumnat, i atès el volum de joves assistents en l’edició d’enguany, es van realitzar dues sessions. Tant els actors, professorat i alumnes assistents es van mostrar satisfets per la iniciativa i pel debat generat.

Més informació: http://www.teatraccio.org/?q=node/15

 

Treballar a l’estranger

El dilluns 16 de gener de desembre, en el marc del projecte de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, tingué lloc el taller Estudiar a l’estranger a la Masoveria de Vil·la Flora. El taller va oferir als seus participant eines i recursos per poder iniciar el seu projecte formatiu a fora. En total hi van participar 11 joves de Canet de Mar, interessats en diferents formacions, com cara la dual, els graus i el batxillerat. Els països pels quals es va mostrar interès van ser sobretot Alemanya i el Regne Unit.

Com s’ha anticipat, el taller s’emmarca en el projecte de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. El projecte també compta amb les assessories municipals, a través dels diferents equipaments de joventut, en el cas de Canet la Masoveria, i en les assessories especialitzades repartides per la comarca.

Per més informació: https://ca-es.facebook.com/Mobilitat.Internacional.Maresme

 

No estudiïs més, estudia millor

Per segon any i donat l’èxit de l’anterior edició, el passat 23 de desembre es van realitzar dues sessions del taller No estudiïs més, estudia millor que pretén oferir eines als joves estudiants per tal que optimitzin i millorin el temps que dediquen a l’estudi. Hi van participar un total de 34 alumnes tant d’ESO com de Batxillerat dels centres de Canet de Mar repartit en dos grups d’acord amb el seu nivell formatiu. Ambdues sessions van ser gratuïtes i van tenir lloc a l’equipament juvenil, la Masoveria.

Un any més es destaca la bona acollida del taller per part dels joves estudiants i l’interès i participació mostrat en el desenvolupament de l’activitat.

 

  • Visites: 1927

La Masoveria - Recinte de Vil·la Flora
Riera Gavarra, s/n 08360 - Canet de Mar
Tel. 93 795 46 25 / 722 64 25 78
Horari d'obertura: de dimarts a divendres de 17h a 20h
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntament de Canet de Mar

Amb el support de:

 

Copyright@2021